ПромоцииНовиниТерра Кредит подава ръка на спорта 
Този уикенд в к.к. Пампорово, за втора поредна година ще се проведе състезанието Pamporovo Freestyle Open 2011 за ски и сноуборд свободен стил, с подкрепата на Burton, Monster и Terra Credit. Традиционно състезателите ще мерят сили в дисциплините Халф пайп и Биг еър за наградата от 2400 лева в брой подсигурена от Monster Energy. От тази година е създадена отделна възрастова група и за малките спортисти.Събитието стартира на 25-ти февруари, петък, с официални тренировки по трасетата и ще завърши с парти за добре дошли. Събота ще започне с квалификации на Халф пайп, а следобед и на Биг еър. Вечерта ще бъде зрелищна със стартиращия в 21:00 часа, финал на Биг еър и следващото го грандиозно парти в клуб VIP в курорта с участието на DJ PhaseOne от Sleepwalkingz и обещаващите DJ Jony и DJ MK. Неделя ни посреща с финал Халф пайп последван от почетно награждаване на победителите в дисциплините и мощно парти в клуб VIP в курорта.
     
  Терра Кредит е спонсор на екстремното събитие:

"Състезание с моторни шейни", което ще се проведе в Пампорово на 27.02.2010г.
     
  Ние подаваме ръка и на младия талант Джулия Терзийска.

Тя бе част от отбора на България на световното първенство за девойки, записа две поредни победи на силния турнир за момичета до 14 години, провеждащ се във Франция. До момента има спечелени над 30 купи за I и II място.

Екипа ни вярва в нея и и пожелава успех на предстоящите и изяви. Терра Кредит стартира нова кампания, която цели да подкрепи млади таланти или вече утвърдени такива в спорта.
     

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  Терра Кредит” ООД e генерален спонсор на ски и сноуборд състезание в Пампорово ЗА ПЕРИОДА 18.02 – 22.02.2010 г.

За първи път ще се проведе комбинирано състезание по „FreeStyle” , в които ще има „Half Pipe” , нощен „Big Air”, свободен „Slop Style” , както и съпътстващи музикални прояви.